Construction Worker

RNB Instal Construct

Firma S.C. R.N.B. INSTAL CONSTRUCT a fost infiintata in anul 2006, ca societate comerciala cu raspundere limitata cu capital integral privat romanesc, oferind si completand treptat o gama de produse si servicii in domeniul constructiilor industriale si civile (retele si instalatii gaze naturale, apa/canal, termice, sanitare) . Mai precis, activitatea de baza ale companiei a pornit de la necesitatea clientilor nostri, respectiv realizarea de proiecte si executia instalatiilor aferente constructiilor civile si industriale.

Cunostintele echipei manageriale precum si a tuturor colaboratorilor, partenerilor si cadrelor tehnice se bazeaza pe o experienta de peste 10 ani in domeniul Gazelor Naturale, chiar daca, asa cum se poate observa, firma este relativ nou inregistrata in documentele oficiale ale Registrului Comertului. Aceasta experienta a managementului societatii, fiind dobandita pe parcursul anilor de activitate din cadrul S.C Distrigaz Sud Retele S.R.L.

Astfel, incepand din primavara anului 2007, R.N.B. INSTAL CONSTRUCT devine una dintre societatile autorizate in domeniul gazelor naturale pentru domeniile PDI (Proiectare Instalatii de Utilizare Gaze Naturale) si EDI (Executie Instalatii de Utilizare Gaze Naturale). Ulterior datorita cerintelor si oportunitatilor create pe piata constructiilor din Romania, firma a reusit sa-si extinda gama de produse si servicii adresandu-se atat sectorului constructiilor industriale cat si civile, fapt pentru care a fost necesara autorizarea pentru domeniile PDS (Proiectarea Sistemelor de Distributie Gaze Naturale) si EDS (Executia sistemelor de Distributie Gaze Naturale).

Deoarece avem credinta ca a venit timpul calitatii in constructii, politica firmei este orientata catre gasirea si promovarea celor mai bune produse si servicii, care ne permit satisfacerea cerintelor beneficiarilor / clientilor. Astfel, Sistemul Managementului Integrat documentat prin Manualul Managementului Integrat se aplica in toate compartimentele din cadrul S.C. R.N.B. INSTAL CONSTRUCT S.R.L. in conformitate cu cerintele din SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 14001:2008.